جایزه جهانی بهینه کاوی

گروه پارسیان هوشمند (IPC) به عنوان بنیانگذار سامانه ملی اندازه گیری و تحلیل شاخص های بهره وری IRPMC.IR و پایه گذار جشنواره ملی بهره وری از ۳ سال گذشته با عضویت در شبکه جهانی بهینه کاوی (Global Benchmarking Network) و با تاسیس شبکه بهینه کاوی ایران به صورت رسمی فعالیت های خود را در زمینه بهینه کاوی نیز آغاز نمود.

با توجه به اینکه در حال حاضر بیش از ۳۰ کشور در شبکه جهانی بهینه کاوی عضو می باشند، مسابقه تجربیات برتر و جایزه جهانی بهینه کاوی به منظور به اشتراک گذاری تجربیات موفق در بین اعضا به صورت سالیانه توسط این شبکه برگزار می گردد. این مسابقه سازمان ها را تشویق می کند تا بهترین تجارب عملیاتی، مدیریتی، فرآیندی، سیستمی و نیز طرح های ابتکاری خود را با دیگران به اشتراک بگذارند و از تجارب دیگران بهره مند شوند. هدف از انجام مسابقه کمک به سازمان ها برای افزایش سریع بهره وری و بهبود نتایج کسب و کار خود می باشد. از شرکت های موفق در این مسابقه در کنفرانس جهانی سرآمدی کسب و کار تقدیر به عمل خواهد آمد و از پوشش گسترده رسانه ای نیز برخوردار
خواهند شد.

لذا  از بنگاه هایی که سابقه درخشان در زمینه اجرای پروژه های ارتقای مدیریت دارند دعوت به عمل می آید در دومین مسابقه بین المللی تجارب برتر و جایزه جهانی بهینه کاوی(Global Benchmarking Award) که همزمان با کنفرانس جهانی سرآمدی کسب و کار در تاریخ ۸ و ۹ آبان ماه سال ۱۳۹۲ (۳۰ و ۳۱ اکتبر ) در سنگاپور برگزار خواهد شد شرکت نماید. اطلاعات تکمیلی در این خصوص به پیوست تقدیم می گردد. همچنین در صورت نیاز به هرگونه هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت BestPracticeCompetition.com مراجعه نموده و یا با دفتر گروه پارسیان هوشمند تماس حاصل نمایید.

گروه پارسیان هوشمند به عنوان نماینده انحصاری شبکه جهانی بهینه کاوی مسوولیت ارزیابی اولیه پروژه های ارسالی، انتخاب پروژه های برتر جهت معرفی به مسابقه جهانی، ارائه مشاوره در زمینه نحوه تکمیل فرم معرفی تجربیات موفق و همچنین همراهی شرکت های ایرانی در تمام مراحل شرکت در مسابقه را بر عهده دارد. شرکت کنندگان مسابقه تجارب برتر می توانند در جایزه بهینه کاوی جهانی نیز که متعلق به شبکه جهانی بهینه کاوی می باشد، شرکت نمایند.

بدین منظور سازمان ها می بایست حداکثر سه تجربه موفق خود را به اشتراک بگذارند و توضیح دهند که چگونه بهینه کاوی (مقایسه و یادگیری از دیگران) عامل مهمی در بهبود و نوآوری در سازمان بوده است.

در کنار مزایایی مانند تعیین نقاط قوت و نواحی قابل بهبود در سازمان، ایجاد سطوح انگیزشی جدید برای کارکنان و نیز دریافت بازخورد از کارشناسان بین المللی در مورد چگونگی ارتقا فعالیت های مذبور در سازمان، شرکت کنندگان می توانند از موارد زیر بهره گیرند:

  • تمام متقاضیانی که به دور دوم راه می یابند گواهی تقدیر دریافت خواهند کرد.
  • فیلم ویدیویی مقالات ارائه شده متقاضیانی که به دور دوم راه یافته اند و نیز فیلم کامل مسابقه تجارب برتر در اختیار متقاضیان قرار می گیرد. این مجموعه از تجارب موفق به متقاضیان کمک خواهد کرد تا فرآیندها و تجارب کسب و کار خود را بهبود بخشند.
  • تمام متقاضیانی که به دور دوم راه می یابند یک رمز عبور و حق استفاده رایگان به مدت یک سال را برای BPIR.com دریافت می کنند. برندگان جایزه ۱۰ رمز عبور را دریافت خواهند کرد.

 

برای آشنایی بیشتر با مراحل شرکت در مسابقه تجربیات موفق و جایزه جهانی بهینه کاوی اینجا را کلیک کنید

جهت کسب آگاهی از برنامه زمانبندی جایزه جهانی بهینه کاوی اینجا را کلیک کنید