نشست خبری اختتامیه ششمین جشنواره ملی بهرهوری روز سهشنبه ۲۹ اردیبهشتماه ۹۴ در اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی تهران برگزار شد.
در این نشست فرشید شکرخدایی دبیر ششمین جشنواره ملی بهرهوری اظهار داشت: روز دوم خردادماه و در هفته بهرهوری اختتامیه ششمین دوره این جشنواره و افتتاحیه هفتمین دوره آن در سالن همایش اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی تهران برگزار میشود.
وی بزرگترین دستاورد این جشنواره را اندازهگیری رایگان شاخصهای بهرهوری و مقایسه شرکتهای مختلف فعال در کشور دانست که سال گذشته بر همین اساس برای ۳۳۰ شرکت فعال در کشور کارنامه بهرهوری صادر شد و پیشبینی میشود که این رقم امسال به بیش از ۳۰۰۰ کارنامه بهرهوری برای شرکتها صادر شود.
شکرخدایی درباره داوری آنلاین جشنواره گفت: شبکه داوری این جشنواره در حال حاضر شامل ۴۳۳۰ نفر داور است که ۱۲۰ استاد دانشگاه، ۷۰۰ مدیرعامل، ۵۰۰ فعال بانک و بیمه، ۱۰۰ نفر از مخابرات و بیش از ۱۰۰ خبرنگار اکنون در این مجموعه قرار دارند و سعی ما بر افزایش این تعداد بهمنظور تعامل بیشتر در حوزههای مختلف برای ارتقای بهرهوری در کشور است.
وی درباره مراسم اختتامیه گفت: در این روز از میان ۱۰۸ پروژه بهبود و ارتقای عملکرد ارائه شده توسط شرکتها بهعنوان تجربیات موفق، برترین پروژهها مورد تقدیر قرار میگیرند و به پروژههای بالای ۸۰۰ امتیاز که معمولا یک یا دو شرکت موفق به کسب آن خواهند شد، تندیس ملی بهرهوری اهدا میشود. در طول چهار سال برگزاری این جشنواره در این بخش چیزی حدود ۷۰۰ پروژه ارتقای عملکرد به جشنواره معرفی شده است.
شکرخدایی همچنین از اضافه شدن بخشی با عنوان بهترین محل کار در جشنواره هفتم خبر داد که با بررسی آنلاین رضایت کارکنان شرکتهای مختلف از محل کار آنها صورت میگیرد.
در ادامه دکتر محمدی، دبیر کمیته راهبری جشنواره ملی بهرهوری، ضمن اشاره به نقش و اهمیت دولت در بسترسازی برای افزایش بهرهوری و ایجاد رونق در فضای کسبوکار با استفاده از ظرفیتهای بالقوه، دنیای امروز را دنیای ایجاد ارزش افزوده دانست و آن را تنها راه توسعه یافتگی یکی کشور خواند و درباره تلاشهای این جشنواره در مسیر ارتقای بهرهوری کشور گفت: ما با این جشنواره سازمانها را نسبت به عملکرد خودشان حساس کردیم. ما با این جشنواره به ایجاد فضای رقابتی میان شرکتها کمک میکنیم و سعی در ایجاد فضای مدیریت دانش داریم الگوسازی و همچنین فضای کار تیمی و مشارکت نیز با وجود این جشنواره در میان شرکتها افزایش قابل توجهی داشته است. همافزایی توان علمی اندیشمندان و توان حرفهای مدیران و فعالان که در جایگاه داوران به تبادل نظر میپردازند نیز از دستاوردهلی ارزشمند این جشنواره محسوب میشود و مهمترین قابلیت آن را نیز میتوان توسعه فضای یادگیری دانست که بر اساس آن در سازمانها پرداختن به مسائل نه فقط برای حل مسئله بلکه برای یادگیری و فرصت بروز خلاقیتهاست حتی اگر در نهایت مسئله حل نشود.
وی توجه به بهرهوری را عامل حیاتی پیشرفت جامعه دانست و ابراز امیدواری کرد که دولت و جامعه در این مسیر به سمت همافزایی بروند.
در ادامه دکتر فروزانفرد، دبیر علمی جشنواره، بازبینی و بازتعریف شاخصهای بهرهوری به تناسب شرایط جامعه را از خروجیهای مهم این جشنواره در کمیته علمی آن دانست و ابراز امیدواری کرد که با وجود این جشنواره فعالان کسب و کار کمکم با مفاهیم بهرهوری بیشتر آشنا شوند و بر میزان داوران عضو در سامانه داوری آنلاین این جشنواره که هم جنبه آموزشی و هم جنبه اعلام نظر دارد، افزوده شود.
وی ضمن تأکید بر نقش ملی اتاق بازرگانی در افزایش بهرهوری در کشور اظهار داشت: ما در کمیته علمی این جشنواره سعی در افزایش نگاه نوآورانه و توسعه روزافزون این جشنواره داریم و در کنار اندازهگیری به معرفی تجربیات موفق نیز افزودهایم و اقدام به معرفی شرکتهای برتر داخلی به مسابقات جهانی نیز کردهایم که در مراسم دو سال گذشته در کشورهای سنگاپور و امارات، نمایندگان کشور ما ضمن حضور به کسب موفقیتهایی نیز نائل آمدند.
اختتامیه ششمین دوره جشنواره ملی بهرهوری، شنبه آینده، دوم خردادماه با حضور دکتر نهاوندیان، رئیس دفتر رئیس جمهور، مهندس شافعی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران، مهندس فولادگر، رئیس فراکسیون استاندارد و کیفیت مجلس شورای اسلامی، مهندس سجادی، رئیس سازمان بهرهوری انرژی ایران و جمعی از فعالان و مسئولان در سالن همایش اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی تهران برگزار خواهد شد.