کمیته راهبری موظف است به همافزایی خرد فکری و عملی در جشنواره ملی بهرهوری کمک کند و بتواند این نهال تازه متولد شده را به مرحله ثمردهی برساند.
گفتنی است تعیین سیاستها و خط مشیهای جشنواره از وظایف این کمیته به شمار میآید. همچنین اساسنامه جشنواره متناسب با تجارب جدید در راستای بهبود برگزاری این جشنواره به طور دورهای و مستمر از سوی کمیته ارزیابی و بهروزرسانی میشود.
بر اساس اظهارات اعضای کمیته، رسیدن به الگوهای موفق بر اساس تجارب شرکتها رسالت اصلی جشنواره شناخته میشود.
لازم به ذکر است، توسعه نظام جامع اندازهگیری بهرهوری با تکیه بر بخش خصوصی، ایفای نقش پیشبرنده در افزایش بهرهوری، تشویق بنگاهها برای ارتقای بهرهوری، افزایش توان رقابت و ایجاد زیرساختهای اطلاعاتی جامع شرکتها از اهداف اصلی جشنواره ملی بهرهوری محسوب میشود.
در ادامه این جلسه دستاوردهای ۴ دوره گذشته جشنواره مورد توجه قرار گرفت؛ انتشار سالنامه آماری بهرهوری کشور، انتشار کتاب مرجع رتبهبندی کسب وکار ایجاد سامانه ملی بهرهوری و امکان استفاده قابلیتهای مقایسهای برای صاحبان بنگاهها، محاسبه انبوه و ارزان شاخصهای بهرهوری بیش از ۱۰۰۰ سازمان، ایجاد فرصت بهینه کاوی در زمینه شاخصهای ملی، اقتصادی و غیره، راهاندازی سامانه داوری آنلاین و برقراری ارتباط رسمی با شبکه بهینه کاوی جهانی از جمله دستاوردهای دورههای گذشته جشنواره ملی بهرهوری است.
در ادامه دو پیشنهاد از سوی کمیته فنی جشنواره مبنی بر اتخاذ تدابیری برای رتبهبندی داوران و اصلاح شیوه جمعآوری اطلاعات در مرحله دوم جشنواره ارائه شد.
در نشست کمیته راهبردی پدرام سلطانی، نایب رئیس اتاق ایران، موفقیت تیم مذاکره کننده ایران در ژنو را نمود بهرهوری بالا در مدیریت کشور دانست و تشریح کرد: «بخش خصوصی باید از این عملکرد درس بگیرد و متوجه باشد که الان زمان حضور آن در صحنه اقتصادی است. بر اساس پیام رئیس جمهور نقش بخش خصوصی در ترویج بهرهوری و پایندی به آن بسیار پررنگ است.»
وی در ادامه با اشاره به برگزاری جشنواره ملی بهرهوری در کشور گفت: «بهرهوری یک فرهنگ و مفهوم مهم در دانش مدیریت است. با برگزاری جشنواره، این فرهنگ ترویج میشود. هرچند روند این فرهنگسازی با توقعات تناسب نداشته است.»
سلطانی در ادامه پیشنهاد کرد: «باید برای بخشیدن اعتماد به نفس و باور در بین شرکتهای استانی، جشنواره بهرهوری را در سطح استانی نیز برگزار کنیم. به این ترتیب روحیه رقابت نیز در بین این بنگاهها پرورش مییابد.»