به گزارش روابط عمومی اتاق ایران، «حسن فروزانفر» دبیر کمیته علمی جشنواره ملی بهرهوری در نشست کمیته، فعالیتهای صورت گرفته در راستای ارتقای سطح برگزاری مسابقه بهرهوری در کشور را مورد توجه قرار داد. وی در اینباره توضیح داد: «برای نخستین مرتبه رتبهبندی داوران حاضر در جلسه در دستور کار قرار گرفت. در این مرحله، سوابق، تحصیلات، میزان مشارکت آنها در فرآیند داوری و تداوم داوری آنها در ادوار گذشته بررسی شد.»
فروزانفر با تأکید بر مشارکت ۳۳۷۰ داور در روند برگزاری جشنواره ملی بهرهوری یادآور شد: «طبق افزایش تعداد شرکتکنندگان و حضور ۳۴ گروه در این مرحله باید از داوران بیشتری در این عرصه استفاده شود. در حال حاضر بین این گروه تطابق لازم وجود ندارد.»
دبیر کمیته علمی جشنواره ملی بهرهوری با بیان این مطلب که ورود جشنواره در فعالیتهای استانی و ترغیب شرکتهای کوچک و متوسط به ارائه اطلاعات خود به سامانه جشنواره یکی از مهمترین اقداماتی است که در این دوره مورد تأکید قرار گرفته است، تشریح کرد: «برای توسعه فعالیتها و گسترش مفهوم بهرهوری در معنای واقعی آن بین واحدهای کوچک، متوسط و بزرگ کشور، تصمیم گرفتیم که فعالیتهای خود را در بخش استانی نیز دنبال کنیم. در این دوره استان یزد به طور پایلوت مورد بررسی قرار گرفت.»
وی در ادامه سخنان خود در مورد لزوم استفاده از خدمات آموزشی برای اجرای کامل مفهوم بهرهوری در واحدهای اقتصادی گفت: «متأسفانه با توجه به تکرار واژه بهرهوری در سطح کشور، تعداد زیادی از مدیران بنگاهها بر این باور هستند که شناخت خوبی از بهرهوری دارند. این در حالی است که با بررسیهای صورت گرفته مشخصی شده است که نیاز به خدمات آموزشی یک اقدام ضروریست. بدین ترتیب در این دوره بخش خدمات آموزشی را فعال کردیم.»
گفتنی است چاپ و توزیع سالنامه آمار بهرهوری انرژی با همکاری سازمان بهرهوری انرژی اقدام دیگری است که در این دوره انجام شده است.
براساس اظهارات فروزانفر، استخراج اهداف رشد سالیانه هر یک از شاخصهای بهرهوری در هر صنعت براساس اهداف برنامههای ۵ساله چهارم و پنجم توسعه، اندازهگیری میزان رشد هر یک از شاخصها در هر صنعت بر پایه سال ۱۳۸۶ و بررسی و شناسایی بنگاههای اقتصادی بالاتر از میانگین صنعت، مراحل تعیین نامزدهای هر گروه اقتصادی را تشکیل میدهند.
وی تصریح کرد: «با توجه به تدوام برگزاری این جشنواره و بالا رفتن تجربیات و انتظارات از دقیقتر شدن رأیها، باید جزئیات بیشتری در داوری جشنواره لحاظ شود.به معنای دیگر باید شاخصهای تعیین شرکتهای برتر را دقیقتر، جزئیتر و بیشتر کنیم.»
بدین ترتیب در ادامه نشست پیشنهادات مختلف در مورد این موضوع مورد بررسی قرار گرفت.