شرکت قند نقش جهان
عنوان پروژه: کشت چغندر ارگانیک و تولید شکر سفید ارگانیک
ارایه دهنده: جناب آقای مهندس سلطانی
معرفی پروژه:
پژوهشگران پس از بررسی علل افزایش بیماریهای نظیر سرطان ، مدلی تازه تحت عنوان غذاهای ارگانیک را برای تولید غذاهای سالم و عاری از مواد شیمیایی مضر ارائه کردند.
محصولات غذایی ارگانیک به سرعت جای خود را در بازارهای جهانی مواد غذایی باز می کنند. نتایج یکی از تحقیقات صورت پذیرفته در زمینه مصرف این محصولات مشخص کرد که ۷۰% مصرف کنندگان، این محصولات را به دلیل عاری بودن از آفت کش ها ، ۶۸% بدلیل تازگی ، ۶۷% بدلیل حفظ سلامتی و اثر آن در تغذیه و ۵۵% برای اجتناب از مصرف غذاهای تغییر ژنتیک یافته خریداری و مصرف می کنند.
بنابر این در بازار رقابت داخلی و خارجی میبایستی سازمان در تنوع تولیدات خود اقدام نماید تا بتواند وسیله ای برای رقابت با سایر کاخانجات تولید کننده داشته باشد . بنابراین با تولید این محصول شرکت میتواند در بازارها حضور پرقدرت تری داشته و علاوه بر بدست آوردن بازار و بالطبع سود آوری ، به ارزش های کاری خود که از مهمترین آنها رعایت حقوق مصرف کنندگان است نیز دست یابد.